Biztonságos védelem az egész családnak

Rólunk

“Kullancsok nélkül a szabadban – biztonságosan”

A 2010-ben alakult ProtectONE innovációra épülő cég, melynek legfőbb célja a vegyszermentes megoldások biztosítása paraziták ellen. Célunk, hogy a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb környezetbarát kullancs-, bolha- és poratka riasztókat kínáljuk a család minden tagja számára, beleértve kedvenceinket is. Termékeink öt kontinens 52 országában vannak jelen.

“Európa egyik első számú vegyszermentes megoldása az élősködők ellen”

Olyan klinikai teszteken alapuló megoldásokra összpontosítunk, amelyek ártalmatlanok az emberek, állatok és a természet számára egyaránt. TICKLESS® és MITELESS® márkáink a legmodernebb technológiát kínálják, és a legjobb megoldást nyújtják az olyan élősködők ellen mint a kullancsok, bolhák és poratkák.

“Vegyszer- és illatanyagmentes védelem az egész családnak”

A ProtectONE folyamatos innovációjának köszönhetően évről évre bővül termékpalettánk is. Csapatunk töretlenül azon dolgozik, hogy termékeinket továbbfejlesztve egyre jobb és jobb megoldást biztosítsunk vásárlóink és disztribútor partnereink számára.

Innovatív megoldásainkkal és szakértelmünkkel olyan súlyos betegségek terjedése ellen küzdünk mint a Lyme-kór, a Babesia, vagy a porallergia okozta asztma. Aktívan teszünk egy olyan világért, amelyben a kullancsok, bolhák és poratkák által terjesztett betegségek megelőzhetők, így biztonságos környezetet teremtünk szeretteink számára.